SUCHÉ LAZCE vs. SKŘIPOV

07.05.2014 18:02

TJ Suché Lazce:TJ Sokol Skřipov 6:1 (5:0)
Sestava:
Žák O.
Drašák R.
Ulman D. Lichovník R. Lindovský D.
Lubojacký J. Fehér J.Kubánek J. Lichý R.
Hrbáč O. Valenta P.
Střidání:69.min Hoblík L. = Žák O.
Branka:88.min. Ulman D.
Ve studeném sobotním odpoledni zavitali naši na výborně připravené hřiště v tabulce posledního mužstva,ale na jaro dobře hrajících S.Lazcu.
Již v prvních minutach udělal rozhodčí velikou chybu kdy nechal bez povšimnutí domáciho hráče zahrát rukou v pokutovým územi.Zato v 10 min.odpiskal penaltu na opačné straně hřiště po faulu R.Lichého.Olda sice prudce kopnutý míč kontaktoval,ten se i přes to dostal do sítě 1:0.O 5minut později fauluje Ríša před šestnáctkou a domácí zahrali precízně trestný kop kdy prudce střílený centr před bránou tečuje hráč a bylo to 2:0. Naši hráli jen od vápna k vápnu a branku domácích ohrožovali jen střelami z veliké vzdálenosti zato domácí podnikali nebespečné rychlé protiútoky a hlavně nebespečné standartky.O tom jsme se přesvědčili ve 36.min.kdy zahrávali tresnák tentokrát z opačné strany ale zato jak přes kopirák z 15.min. a bylo to 3:0.Ve 39.min.rozehrával R.Lichovník tresný kop za půlicí čárou,místo centru nahrál vedle stojícímu R.Drašákovi tak nešťastně že se míče zmocnil domácí hráč,který za podpory druhého útočníka podnikli protiútok a Oldovi nedali možnost zasáhnout 4:0.
Divácí už přemitali nad tím co budou dělat o přestávce a někteří už odešli do výčepu když z další rychle akci a přečíslení naši obrany dali domácí konečnou tečku prvnímu poločasu.45.min 5:0.Druhý poločas přišli kluci s odhodlanim s výsledkem něco udělat a začali se tlačit na polovinu domácích.Šance si vypracovali P.Valenta.R Lichý a hlavně R.Lichovník,který prudkýmí ránami z dálky několikrát vyprášil rukavice dobře chytajicího golmana.V 67.min.vznikl závar před naší bránou kdy jsme odvratili tři střely na bránu,ale míč se dostal k hráčovi před kterým civěla prázdná brána a tak hráči S.Lazcu zvedali vítězně ruce po šesté nad hlavu.Naši koučové se tedy rozhodli dát možnost taky lavičce nahradníků a v 69.min.vpustili na hřiště jediného nahradnika a to nahradního golmana Hoblíka L. a odpočinout si šel Olda Žák.88.min.jsme rozehrávalí tresný kop.na střelu se rozběhl R.Lichovník míč tentokrát přeskočil a vystřelil D Ulman.Dobře mířená střela k tyči zapadla do sítě.6:1. Co ktomu dodat? Domácí si vítězství zasloužili protože do zápasů dali mnohokrát více bojovnosti,nasazení a hlavně jak se říká toho srdíčka.Kluci ať toto utkání hodí za hlavu a soustředí se na další kolo kdy doma přivítame M.Hoštice . Další výsledky Kobeřice B.:Litultovice 2:1(1:0)Vřesina:Hněvošice 1:2,M.Hoštice A:Žimrovice 3:2(1:2),Hradec : D.Benešov B. 2:0,Jakartovice : Stěbořice 1:4(1:3),Služovice A. : P.Polom B. 1:2(0:1).

 

 

jIŘÍ BRIA