sKŘIPOV vs. Kobeřice "B"

07.05.2014 17:55
Po nevyužitých šancích pouze remíza
 
Z obrovské střelecké i herní převahy nedokázali Skřípovští vytěžit více než jeden gól, zatímco hosté z Kobeřic skórovali z jediné šance v prvním poločase. A když v samotném
závěru nedokázal využít stoprocentní šanci Hrbáč, rozešli se týmy smírně 1:1.
 
Domácí Skřipov, očividně naladěn z nadílky v předchozím kole, jasně dominoval. Střelecké pokusy Fehéra, Valenty, Lichého ani R. Kubánka gólem neskončili. Obrovskou zásluhu na tom měl hostující brankář s Kobeřic, který si připsal důležité 3 zákroky v prvních 15ti minutách. Byla jen otázka času, kdy domácí udeří a podařilo se jim to po akci z pravé strany, kdy brankář na těžkém terénu neudržel střelu, která se odrazila k PAVLU VALENTOVI a ten před prázdnou brankou nezaváhal. Domácí dále kombinovali a snažili se střeleckými pokusy přidat další góly, ale brankář Kobeřic další góly nedovolil. Hosté se dostávali za polovinu jen dlouhými nákopy, které skvěle sbírala domácí obrana. Přesto se dokázali prosadit. Po faulu rozehráli standardní situaci skvělým centrem do vápna, na který si naskočil hostující stoper a lobem přehodil bezmocného gólmana Žáka. Poločas skončil remízou 1:1.
 
 Do druhého poločasu Kobeřické běčko zpevnilo obranu, více se zatáhlo a nedovolilo domácím dobrým přístupem jednoduchý průchod do nebezpečných zakončení. Pokračovali střelecké pokusy skřípovských z poza šestnáctky, které dokázala obrana blokovat, nebo byly bohužel pro domácí nepřesné. Nejaktivnějším střelcem byl v druhém poločase Černý, jehož střely jen těsně míjeli branku Kobeřic. Skřípov se s přibývajícím časem více tlačil před branku hostů a chtěl očividně rozhodnout o své výhře, ale z toho naopak těžili Kobeřice, které se po dlouhých nákopech na volné útočníky dostávali do šanci. Náběhy končili mnohdy fauly domácí obrany a tak se hosté dostávali k mnoha šancím se standardních situací. Skřípov vše s přehledem likvidoval, ale ubíhal pro ně důležitý čas. Když se po krásném a hlavně důležitém dvojzákroku domácího brankáře Žáka hosté neprosadili, byl na tahu Skřipov. Po akci Černého, který vypálil z levé strany šestnáctky, opět na těžkém terénu neudržel kobeřický brankář míč, který se došoural k úplně samotnému Hrbáčovi, který bohužel ze dvou metrů nastřelil břevno prázdné branky. Obrovská smůla, po které oba týmy brali bod.

Kuba Fehér