Podzim v novém aneb sezóna 2014/2015 za dveřmi

11.08.2014 22:25

Vážení sportovní přátelé a především skalní fanoušci TJ Sokolu Skřipov. Po delší odmlce Vám přinášíme pár novinek z kabiny.

1. Po čtyřech letech došlo ke změně hlavního trenéra, kdy naší kabinu z této pozice opustil Radim Zbořil, který momentálně vykonává asistenta v Kylešovském "A" teamu. Bořovi přejeme mnoho sportovních i životních úspěchů a za jeho odvedenou práci mu ještě jednou děkujeme!

 

2. Novým trenérem se pro nastávající sezónu stal Roman Bittner, který v loňské sezóně trénoval Služovický "A" team, který bohužel po mnoha letech neudržel přeborovou soutěž a sestoupil do III. třídy. S Romanem se blíže seznámíme v následujících dnech klasickým rozhovorem.

 

3. Pod novým trenérem jsme absolvovali letní přípravu v podobě tréninků 2x do týdne a to vždy v úterý a čtvrtek. Úterní tréninky byly a budou zaměřeny na rozvoj fyzické vytrvalosti, kdežto čtvrteční tréninky byly a budou zaměřeny na herní cvičení. I přes různá letní dovolenkování se hrstce hráčů podařilo odehrát kvalitní turnaj v Budišovicích, kde pobrali vítězství, prohru i remízu. V neděli 10.8.2014 jsme sehráli přátelský zápas s Tatranem Štítina "B". V tomto zápase jsme soupeře jasně přehráli a konečný výsledek byl 1:7 v náš prospěch. 

 

4. Pro fotbalové fajnšmejkry: "Nové koště dobře mete" aneb měníme herní styl. S novým trenérem přišla další velká změna a z našeho klasického rozestavení 1-3-4-2 přecházíme na "postmoderní" herní styl 4-4-2 a v určitých situacích 4-2-3-1. Chceme držet balon co nejvíce na nohou, více využívat krajní prostory, bavit diváky ofenzivním fotbalem. Nový herní systém však zcela jistě nebude dopilován ze dne na den. Proto prosíme všechny naše sportovní příznivce o potřebnou míru trpělivosti v případných nezdarech. D ě k u j e m e :))))

 

5. Novinky z kabiny: Pro novou sezónu se nám podařilo nejen udržet stávající kádr, ale také jsme rozšířili své řady. Z Budišovic k nám dorazil Roman Kubánek, z Bílovce Přemysl Poltier, z STS Chvalíkovice prodloužil hostování Jakub Fehér. Z mladých luhů a hájů si v mužstvu postupně vybudovávají své místečko Štencl Vojtěch a Vít Havrlant. Po zdravotních komplikacích se do plných tréninkových jednotek zapojili Jakub Poltier, David Binar, Jan Binar a Pavel Valenta. I přes pracovní vytížení se nám (ve frekvenci 14 dní fotbal, 14 dní Prague) podařilo udržet naší LEO EXPRES STAR - Ondru Černého. :)

Kádr tak v plné síle činí 22 koňských sil a jistě se připojí koně další ! (Větřkovický Ribéry?:) )

6. Cíle pro nastávající sezónu zůstavají stejné, chceme udržet okresní přebor a neřešit sestupové příčky. Po napínavých bojích a různých machinacích OFS zveřejnilo minulý týden rozlosování soutěže a do naší skupiny nově zavítají týmy Vávrovic, Strahovic, Bělé a toliko milovaného Budišova "A"....

 

7. PRVNÍ ZÁPAS HRAJEME DOMA 16.8.2014 V 17:00 HOD. S VÁVROVICEMI. TAK PODME VŠECI RUKY HOREEEE!!!! :)